Giriş Yap Ya da Kayıt Ol
CloseKayıtlı Kullanıcıyım
Giriş Bilgileri
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu! Biköy Organik hesabınızı kullanmaya başlamadan önce hesabınızın onaylanması gerekiyor.
Hesabınız onaylandığında e-posta adresinize bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
DOĞAL BAHÇEDEN PREMİUM SALAMURA ASMA YAPRAK 300 Gr
- 59,90 TL
- KDV Hariç: 59,90 TL
- Markalar Bikoy Organik
- Ürün Kodu: DGLBAMYK 300 Gr.
- Stok Durumu: Stokta var
- Teslimat Süresi 2 İş Günü İçinde Kargoya Verilir
Erbaa yöresinin üzüm yaprağı Türk mutfak kültüründe geniş bir yer kaplar. Tokat yaprağı diye de meşhurdur. Yaprağının ince oluşu ve tencerede kolayca pişmesi ve lezzetidir onu meşhur eden. Farklı şehirlerde yetişen üzüm yapraklarının da büyük şehirlerde Tokat Yaprağı diye satıldığı gözlemlenmektedir. Ayrıca yörede ( Erbaa ) yetişen üzümlerin lezzeti de bambaşkadır. Çeşitli türleri olmakla bir..
Etiketler: DOĞAL BAHÇEDEN PREMİUM SALAMURA ASMA YAPRAK 300 Gr, DGLBAMYK 300 Gr., Zeytinyağlı Dolmalar - Asma Yaprağı
Erbaa yöresinin üzüm yaprağı Türk mutfak kültüründe geniş bir
yer kaplar. Tokat yaprağı diye de meşhurdur. Yaprağının ince oluşu ve tencerede
kolayca pişmesi ve lezzetidir onu meşhur eden. Farklı şehirlerde yetişen üzüm
yapraklarının da büyük şehirlerde Tokat Yaprağı diye satıldığı
gözlemlenmektedir. Ayrıca yörede ( Erbaa ) yetişen üzümlerin lezzeti de
bambaşkadır. Çeşitli türleri olmakla birlikte, en yaygın olanı KAZOVA türü
üzümlerdir. Bu üzümlerin şeker oranı hayli yüksektir.
Ülkemizde
üzüm bağı yetiştiriciliği coğrafyamızın birçok farklı bölgesinde yapılmaktadır.
Ancak
Salamura yaprak amacıyla bağ yetiştiriciliğinin %90 ı Tokat’ta
yapılmaktadır.
Ege
bölgesinde özellikle Manisa civarında yetişen asma yaprakları kalın, tüylü ve
lezzetsiz olduğundan sofralık kullanımına uygun değildir.
Zeytinyağlı
sarmalarda kullanılan esas yaprak çeşidi Tokat’ın yerli üzüm cinsi olan Narince
cinsi üzüm yapraklarıdır.